B&B DE KLEINE DEUGD

"Als passie en droom samenkomen, mag je vuurwerk verwachten".

Onder dit motto verwelkomen Pat, Wendy, Kato en Jitske buren, wandelaars, fietsters, ruiters en andere levensgenieters in hun Kleine Deugd. Ons recrea-cafeetje is een ontmoetingsplaats voor groot en klein waar iedereen, iedereen kent en tussen pot en pint vaak levendige babbels ontstaan. Maar het "kleinste cafeetje van Vlaanderen" barstte al snel uit zijn voegen en daarom investeerden we in 2013 in 4 gezellige piramidetenten om iedereen warm en droog te houden.

Omdat we zelf het proeven niet kunnen laten, kan je op onze bierkaart regelmatig nieuwigheden terugvinden en voor de "vieze goestingskes" staan de verwenkoffies, croques uit het vuistje, poffertjes, bierplankskes en andere al klaar… Tijdens de winterperiode kan je in het cafeetje rond de Mechelse stoof kruipen of je opwarmen aan een grote tas tomatensoep met ballekes. Ook voor onze speciale koffies of glühwein en jenevers zou een mens al wensen dat het altijd winter was. Tijdens de zomermaanden schuiven er hier ettelijke liters sangria met veel vers fruit over de toog en voor Pat's Mojitto komen ze van heinde en ver.

Omdat geluk niet in een maxi verpakking te kopen is maar enkel in kleine dagdagelijkse porties proberen we hier iedereen te laten genieten van de Kleine Dingen van het Leven.

OPENINGSUREN

Openingsuren

Zaterdag: 14.30 u tot 21 u
Zondag: 11 u tot 21 u

Alle feestdagen open (uitgezonderd kerstdag)
vanaf 14u30 !!!