Komende Evenementen

Activiteiten oktober

Opgepast in oktober zal het Kravaalbos meerdere malen onveilig gemaakt worden door Wendy die op bosuitstap gaat met verschillende schoolgroepen. We gaan op zoek naar kabouters, trollen, heksen en druïden… U bent gewaarschuwd, wanneer u kleiner bent dan 1m, een rode pinnemuts draagt of graag met baard en witte peignoir in het bos ronddwaalt, zou u wel eens kunnen achtervolgd worden door een horde kinderen!!!

BELANGRIJK!!! DE KLEINE DEUGD ZAL NU OOK TIJDENS DE WINTER OP ZATERDAG OPEN ZIJN OM DE DORSTIGEN TE LAVEN (vanaf 14u30)

02/10/2014 Soepverkoop 12+

Op zondag 2 november starten de mannen en vrouwen van 12+ hier het "soepseizoen" op met hun jaarlijkse pompoensoepverkoop. 12+ is de plaatselijke jeugdbeweging en om hun kas wat te spijzen, komen ze hier elk jaar overheerlijke, zelfgemaakte soep verkopen…OP=OP Vanaf dan kan u zich weer elke zondag komen opwarmen aan een "kommeke soep met ballekes"…mmmmm!!!

11/11/2014 Wapenstilstand

Wapenstilstand= Feestdag!!! Joepi, de Kleine Deugd is open vanaf 14u30

16/11/2014 Hondenwandeling

Deze zondag zijn we het halfwegplaatsje van "de hondenwandeling" van café De Werker (Nijverseel)….Goed dat het net de internationale dag van de verdraagzaamheid is en dat er zich dus niemand zal aan storen als de hondjes wat enthousiast zijn en dit luidkeels laten blijken. Mensen die graag meewandelen, gaan best even hun licht opsteken bij "De werker" voor alle praktische info.

06/12/2014 De goede lieve Sint in De Kleine Deugd

De Mazenzeelse jeugd bruist van iniatieven…want alweer organiseren zij een activiteit in De Kleine Deugd. Hij komt, hij komt…die goede lieve Sint! Inderdaad naar jaarlijkse traditie organiseert 12+ een heus Sinterklaasfeest. Kinderen die graag langskomen maar geen lid zijn van 12+, gelieve even een seintje te geven, zodat de Sint in zijn stock kan nagaan of er genoeg voorraad is!!!

Afgelopen Evenementen

01/08/2014-04/08/2014 Kermisweekend

Dit weekend wordt alvast fantastisch met:
-Vrijdag jumping (19.00u)
-Zaterdag om 14.00u beachvolleybaltornooi
-Zondag starten we om 11.00uur met de petanque
-Maandag om 13.00u ambiancecafeetje

Kom zeker mee supporteren!
Iedereen welkom!
Tot straks,
Pat en Wendy