KAMERS

De Kleine Deugd bestaat uit een bovenverdieping die verhuurd wordt als 1 geheel aan groepen van 1 tot 8 personen. Naarmate de groep groter wordt, zakt de prijs per persoon. Er worden geen verschillende groepen bij elkaar gezet. Concreet wil dit zeggen dat als u bv als koppel komt logeren u de volledige bovenverdieping voor u alleen hebt en dat de B&B bij deze dan ook als volzet aangeduid wordt.

Onze bovenverdieping bestaat uit 1 grote familiekamer met een tweepersoons-zetelbed en 2 aparte éénpersoonsbedden EN 1 familiekamer met een tweepersoonsbed en een zeer degelijk stapelbed. Via de slaapkamer kan u de badkamer bereiken die voorzien is van douche, wastafel en toilet. Shampoo, douchegel, handzeep, haardroger en handdoeken zijn gratis ter beschikking. In de ontbijtruimte is er een koelkast, koffiezetapparaat en microgolfoven (geen kookfornuis). Op de benedenverdieping is er nog een toiletruimte voorzien voor onze gasten en in de ruime hall kunnen fietsen op een veilige manier gestald worden.

Omdat onze kamers zich op een boververdieping bevinden, zijn ze niet toegankelijk voor mindervaliden. Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan.
In onze prijzen is ontbijt inbegrepen, indien u geen ontbijt wenst, kan u dit bij de reservering vermelden en zal de prijs aangepast worden.